Waking up in the middle of the night unable to breathe and unable to move? Here's the reason.

Seems a lot of people are having the same experiences or at least very close to what I have had. The feeling of something climbing on your bed, feeling your bed being pressed down by some kind of weight, then the weight of something holding you down, not being able to scream or move at all, feeling like you are awake and aware of your surroundings maybe even sometime seeing a figure at the foot of the bed or in the corner of the room, also sometimes hearing groaning noises or maybe an evil voice.
Ka patur shume raste vdekjesh kur personi ishte ne gjume dhe nuk u zgjua me. Mjeket gjejne shpjegimet e tyre ndersa legjendat dhe folkloret kane shpjegimet e tyre per kete fenomen. Besoj se te gjithe ne nje moment te jetes e kane provuar ate ndjesine e tmerrshme kur zgjohesh nga gjumi ne mes te nates dhe nuk merr dot fryme. Nje "hag", ose "shtrige e keqe" ose cfaredolloj emri tjeter qe t'i vihet, pasi ne cdo vend i kane vene nga nje emer te ndryshem, ishte nje shpirt makthesh ne folklorin Britanik dhe folklorin e Amerikes Veriore Anglofone. Me gjithe varietetin ne emra, kjo qenie eshte e njejte me "mbare" Anglo-Saksone; nje qenie me rrenjet ne supersticionin antik Gjermanik dhe shume i lidhur me "mara" Skandinave.Copyright © Just 4 Laugh.

Blog Archive

Powered by Blogger.