The goat woman: Chinese grandmother, 101, grows mystery horn on forehead

An elderly Chinese woman has stunned her family and fellow villagers by growing from her forehead a horn than resembles a goat's. Grandmother Zhang Ruifang, 101, of Linlou village, Henan province, began developing the mysterious protrusion last year. Since then it has grown 2.4in in length and another now appears to emerging on the other side of the mother of seven's forehead. The condition has left her family baffled and worried. Her youngest of six sons, Zhang Guozheng, 60, said when a patch of rough skin formed on her forehead last year 'we didn't pay too much attention to it'. 'But as time went on a horn grew out of her head and it is now 6cm long,' added Mr Zhang, whose eldest brother and sibling is 82 years old. 'Now something is also growing on the right side of her forehead. It's quite possible that it's another horn.'
Një grua e moshuar kineze ka tronditur familjen e saj dhe fshatarët tjerë duke u rritur nga ballin e saj një bri se i ngjan një dhi të. Gjyshja Zhang Ruifang, 101, e Linlou fshatit, provinca Henan, filloi zhvillimin e zgjatje misterioze vitin e kaluar. Që atëherë ajo ka rritur 2.4in në gjatësi dhe një tjetër tani duket të del në anën tjetër të nënës së ballit shtatë-së. Gjendja ka lënë familja e saj habitur dhe të shqetësuar. Ri i saj i gjashtë bij, Zhang Guozheng, 60 vjeç, tha se kur një patch i përafërt lëkurës formuar mbi ballin e saj vitin e kaluar 'ne nuk i kushtoj vëmendje shumë për të ". "Por me kalimin e kohës shkoi në një bri u rrit nga kokën e saj dhe tani është 6cm gjatë," shtoi zoti Zhang, të cilit i madh vëllai dhe motra është 82 vjeç. "Tani diçka është gjithashtu në rritje në anën e djathtë të ballit të saj. Është mjaft e mundshme se ajo është një bri ".Copyright © Just 4 Laugh.

Blog Archive

Powered by Blogger.