President falls into the river


A video on the Internet shows how Georgian President Mikhail Saakashvili slips and falls into a river from a wooden bridge. The security guards manage to pull him out and take to the helicopter.
Presidenti gjeorgjian Mihail Shaakashvili ka pësuar nga moti i keq në Gjeorgji, duke rënë në ujin e fothtë të një lumi. Ngjarja ka ndodhur gjatë kohës që Shaakashvili po kthehej nga një vizitë dhe po ecte drejt helikopterit për tu nisur për Tblisi. Megjithëse, truprojat ishin afër dhe në gatishmëri, ai nuk shpëtoi dot pa u lagur në ujin e ftohtë të lumit.Copyright © Just 4 Laugh.

Blog Archive

Powered by Blogger.