Meteor fell in Montenegro!

PODGORICA - Lightning heavenly plain fireworks or something else, he wondered third January and the owner of this unusual image. Believe it or not, in the Montenegro saw a meteor shower, and long before this Russian a few days ago. Thanks to a viewer, Montenegrin TV News got the footage to be seen clearly. Experts say that the video does not see much difference from the celestial body that recently occurred in Russia and added that there was no reason to panic. "The fall of meteorites. Maybe it would be so spectacular that we did not see any effects can make in Russia. Gotta tell you, this first clip is fascinating that you've posted a few days ago when it was hot in the world, toured the entire world.'s no difference between this image and that image does not exist in Russia, "said Igor Dajković astronomer. From the Department of Montenegrin emergency police say the meteor shower nobody reported.
Besoni ose jo, një meteor, i cili ngjan me atë që ra në Rusi, ka rënë edhe në Mal të Zi edhe atë afër një muaj më herët. Falë një personi i cili e kishte filmuar këtë ngjarje, kjo video është paraqitur gjatë edicionit informativ të televizionit malazez. Sipas ekspertëve në video nuk vërehet ndonjë dallim i madh mes këtij meteori dha atij që ra në Rusi, mirëpo ata njoftojnë se nuk duhet të ketë panik për këtë ngjarje. "Duhet t'ju them se këto filmime janë të mrekullueshme dhe në qoftë se do të publikoheshin para disa ditëve kur ishte aktuale goditja e meteorit në Rusi, atëherë do të kishte një interes të madh dhe kjo video shumë shpejtë do të bënte xhiron nëpër botë", tha astronomi Igor Dajkoviç. Sipas Dajkoviçit nuk mund të vërtetohet me saktësi se a ka rënë në territorin e Malit të Zi, apo ka vazhduar drejtë Shqipërisë. Mirëpo nga Departamenti i Urgjencës thuhet se nuk kanë njohur për rënien e ndonjë meteori.Copyright © Just 4 Laugh.

Blog Archive

Powered by Blogger.