Near fatal collision between two aircraft


Shortly after a NATO E3 AWACS connected to a KC135 for refueling, the refueling boom is disconnected and the AWACS comes perilously close to hitting the KC135.
Në videon e mëposhtme mund te shifni se si dy aeroplanë për pak sa nuk përplasen me njëri-tjetrin.Aeropani i parë është duke e furnizuar tjetrin me lëndë djegëse, ku për një cast ndohë nje gabim…Për fat të mirë, katastrofa u shmang dhe aeroplanët vazhduan drejtimin e tyre.Copyright © Just 4 Laugh.

Blog Archive

Powered by Blogger.