Intense Downpour Floods Athens and Strands Motorists


A woman was trapped by the flow of water, mud and debris. The outcome could have been fatal if not for a young man who got into the car and managed to rescue the woman. Torrential rain of an intensity not seen in decades flooded roads in Athens on Friday, overturning parked cars and stranding dozens of motorists, including a 28-year-old woman who died of what appeared to be a heart attack.
Një vajzë 23 vjeçare ka vdekur dje në mëngjes në Athinë, pasi mbeti e bllokuar në makinën e saj nga ujërat që përmbytën kryeqytetin grek. 23 vjeçarja vdiq në kohën e stuhisë paradite në Athinë, kur makina e saj mbeti e bllokuar në një gropë me ujë. Ngjarja ka ndodhur në rrugën “Marusi-Halandri 52”. Shoferët që ndodheshin pranë arritën ta nxjerrin vajzën nga makina në gjendje të fikëti dhe e nisën në spital, por ishte tepër vonë, sepse ajo ndërroi jetë para se të mbërrinte aty. Sipas informacioneve paraprake, vdekja e saj mund të jetë shkaktuar nga një arrest kardiak. Ndërkohë, kryeqyteti i Athinës është përmbytur sot, ndërsa banorët flasin për një rrebesh që nuk është parë ndonjëherë. Pamjet tregojnë edhe një grua që për pak përfundon tragjikisht, ndërsa ishte në tavanin e parlamentit grek. Shërbimet e emergjencës kanë marrë mbi 900 telefonata nga banorët që u janë përmbytur shtëpitë.2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 


Copyright © Just 4 Laugh.

Blog Archive

Powered by Blogger.