Marines Drink Cobra Blood During Jungle Survival Training Exercise In Thailand (GRAPHIC PHOTOS, VIDEO)
The Marines are out for blood, but not in the way you might think. During a jungle survival program this week taught by Royal Thai Special Forces in Sannapit, Thailand, U.S. Marines learned to catch cobras and drink their fresh blood, not to mention eat forest insects and pull the heads off of chicken.
Trajnim për mbijetesë “ekstreme” për një grup marinsash amerikane. Trajnimi u zhvillua në një xhungël tajlandeze. Një nga ushtarët vret dhe kafshon një pulë. Ndërsa në tjetër luan me një gjarpër. Shihni disa foto të tyre në xhungël!
ushtrime


Copyright © Just 4 Laugh.

Blog Archive

Powered by Blogger.