The three-year old Russian boy died in Texas after have been drugd and beaten
A group of Russian diplomats have met in Texas the foster father of an adopted Russian boy, Maxim Kuzmin, who died there in January. No details of the conversation have been disclosed, but the diplomats said in the wake of the meeting that those guilty of the little boy’s death should be punished if he died as a result of beating and drugging. The three-year old Russian boy died in Texas on January 21st, although the fact did not transpire until February 18th. The official cause of his death could likely be named in March, when the autopsy conclusions become known. It is held that Maxim’s foster mother beat him up. Local forensic experts have confirmed that there are numerous bruises on the boy’s body.Besides, the fact that his foster parents gave the boy psychoactive drugs has not been corroborated.Dy prindër në Amerikë kanë rrahur dhe më pas kanë drogur fëmijën e tyre të adoptuar. Lajmin e kanë bërë publik disa gazeta ruse, ku shkruajn se fëmija është dhunuar nga nëna birësuese, Laura Shatto, si dhe i është dhënë drogë që në moshën tre vjeçare, çka ka sjellë dhe vdekjen e vogëlushit.
Për rastin në fjalë, ka dalë në një deklaratë për shtyp dhe Presidenti i Rusisë, Vladimir Putini, ku ka dhënë urdhër për ndalimin e birësimit, pasi është i 19 rastë ku prindrit birësues dhunojnë fëmijët e adoptuar.
Ndërsa nga ana tjetër, Avokati i Popullit, Pavel Astakhov ka nisur një betej ligjore mes Moskës dhe Uashingtonit, ku prindërit në Teksas të marrin dënimin maksimal për krimin e kryer.


Copyright © Just 4 Laugh.

Blog Archive

Powered by Blogger.