Girl Who Doesn't Grow Baffles Doctors

 Little Brooke Greenberg has shining eyes that twinkle when her mother takes her clothes' shopping, pushing her stroller through the infant wear department of their local stores, where Brooke gets her clothes. But Brooke is 20 years old this year, and she hasn't grown an inch since she was 4 or 5 years old. Her story is a medical mystery that has baffled some of the finest doctors in the world, according to the Daily Mail.
Vogelushja Brooke Greenberg eshte nje vajze e vogel shume e gjalle, me syte qe i shkelqejne kur mamaja e saj e merr per te dale te blejne rroba duke shtyre karrocen e saj ne departamentin e femijeve neper dyqanet ku dalin zakonisht te bejne pazar. Deri ketu nuk ka asgje te cuditshme ne lidhje me kete vajze. Pjesa e cuditshme vjen kur mesojme qe ne fakt vogelushja Brooke eshte 20 vjec kete vit dhe qe ajo nuk eshte rritur asnje centimeter qe kur ka qene kater apo pese vjec. Sipas Daily Mail historia e saj mjekesore eshte nje mister qe ka lene pa fjale disa prej doktoreve me te njohur ne bote.Copyright © Just 4 Laugh.

Blog Archive

Powered by Blogger.