Fox bites off baby's finger as he sleeps: Mother fights off animal in bedroom

Foxes, City of London must act. Downham fox attack it is not the only one. Good news come from the hospital where one months old baby Denny Dolan is recovering well. There're numerous accident reported about foxes becoming a menace to the city of London. The latest one a day ago where a fox has bitten off a finger from a four weeks old baby Denny Dolan. Few months ago another incident, where twin sister nine-month-olds, Isabella and Lola Koupparis, have been mauled by the fox as they slept in a bedroom in their east London home. Despite the strong message from the major of London, no substantial precautions are taken to stop another accident.
Një ngjarje e pazakontë e ndodhur në Bromley të Londrës ka terrorizuar të gjithë banorët e kësaj lagjeje. Daily Mail shkruan se një dhelpër ka kafshuar një bebe të vogël vetëm pesë javësh, në shtëpinë e tij. Nëna 28 vjeçarja e vogëlushit Denny Dolan është tmerruar kur ka parë fëmijën e saj të mbuluar me gjak dhe dhelprën shumë pranë tij. Ajo është përpjekur të shkëpusë dhelprën nga bebi dhe ka lajmëruar menjëherë ambulancën. Bebi ka humbur një gisht, por nuk është në rrezik pë jetën. SHihni më sipër fotogalerinë.Copyright © Just 4 Laugh.

Blog Archive

Powered by Blogger.