Is this alien?


Is this bizarre creature really an alien baby or just part of an elaborate hoax - and was it the cause of a mysterious revenge death? Mexican TV revealed the almost unbelievable story - in 2007, a baby 'alien' was found alive by a farmer in Mexico. He drowned it in a ditch out of fear, and now scientists have finally been able to announce the results of their tests on this sinister-looking carcass. At the end of last year the farmer, Marao Lopez, handed the corpse over to university scientists who carried out DNA tests and scans. He claimed that it took him three attempts to drown the creature and he had to hold it underwater for hours. Tests revealed a creature that is unknown to scientists - its skeleton has characteristics of a lizard, its teeth do not have any roots like humans and it can stay underwater for a long time. But it also has some similar joints to humans. Its brain was huge, particularly the rear section, leading scientists to the conclusion that the odd creature was very intelligent. But it has seemingly left experts stumped. And in a further mystery, Lopez has since mysteriously died. According to American UFO expert Joshua P. Warren (32), the farmer burned to death in a parked car at the side of a road. The flames apparently had a far higher temperature than in a normal fire! Now there are rumours that the parents of the creature Lopez drowned were the ones who in turn killed him out of revenge. There are frequent UFO sightings and reports of crop circles in the area where the creature was found. Perhaps it was left behind deliberately by aliens. Mexican UFO expert Jaime Maussan (56) was the first to break the story. He claimed it was not a hoax. Farmers also told him that there was a second creature but it ran away when they approached. The puzzle has caused intrigue amongst skeptics. Some say it is a mutant, others wonder why aliens would leave a baby behind - and one reader asked why aliens don't wear clothes. And the bizarre story has reached as far as South Korea and China!
Është zbuluar kafka aliene 1000 vjeçare Gërmimet e një varreze të lashtë në jug të Sonoras së Meksikës kanë zbuluar një sërë skeletësh me kafka të deformuara qëllimisht. Tek 13 prej tyre kanë qenë deformime të qëllimshme përderisa tek pesë të tjerë kishte gjymtime të nofullës. Deformimet janë bërë qëllimisht për arsye rituale, mirëpo edhe të bëhet dallimi në mes të grupeve të caktuara shoqërore, poashtu edhe tek foshnjat një muajshe. Për këtë qëllim, tek foshnjat një muajshe u vendosnin me presion një dërrasë në kokë që kokat e tyre të jenë të gjata dhe drejta. Kjo dërrasë nuk u largohej për gjashtë muaj rresht. Kjo metodë ishte shumë e rrezikshme dhe tregon se shumë prej tyre që kanë mbartur këtë dërrasë kanë vdekur të rinj si pasojë e shkatërrimit të kafkës- thotë Moreno. Ai poashtu thekson se nuk kanë mundur të gjejnë vecori të ndryshme mes grupeve për shkak se të gjithë ishin të varrosur në të njëjtën mënyrë.Copyright © Just 4 Laugh.

Blog Archive

Powered by Blogger.