Men in Black - Captured on Video

This video provided by UFO researchers, the Aerial Phenomena Investigations Team based in Maryland, purports to show genuine, mysterious Men in Black. According to the story, these two strange guys came into a hotel lobby in Niagara Falls asking after one of the employees, who had made a UFO sighting report. (He wasn't working that day.) According to witnesses who saw these men in person, they were dressed identically in black (as you can see in the video), complete with out of date hats. The men looked so much the same that witnesses supposed they were twins. The had very pale complexions, large blue hypnotic eyes, no eyebrows or eyelashes, and possibly wigs for hair. And they didn't blink. They were said to talk strangely "about governments and conspiracies" and scared some of the hotel employees.
Kjo video ofruar nga studiues UFO, Aerial Fenomene Hetimet Ekipi i bazuar në Maryland, pretendon të tregojë të vërteta, burra misterioze në të zezë. Sipas tregimit, këto dy djem të çuditshme erdhi në një holl hoteli në Niagara Falls duke i kërkuar pas njërit prej të punësuarve, të cilët kishin bërë një raport këqyrjes UFO. (Ai nuk ishte duke punuar atë ditë.) Sipas dëshmitarëve që e panë këta njerëz në person, ata ishin të veshur njëlloj në të zeza (si ju mund të shihni në video), i kompletuar me jashtë kapele data. Burrat dukej në mënyrë shumë të njëjta që dëshmitarët menduar ata ishin binjakë.Kishte complexions shumë i zbehtë, sytë blu të mëdha hipnotik, nuk vetullat apo qerpikët, dhe ndoshta për flokët wigs. Dhe ata nuk injoroj. Ata u thanë për të folur cuditerisht "në lidhje me qeveritë dhe komplotet" dhe frikësuar disa prej punonjësve të hotelit.Copyright © Just 4 Laugh.

Blog Archive

Powered by Blogger.