Cemetery Goodleburg and doctors who do abortions illegaly

Goodleburg Cemetery is a cemetery located in Wales, New York. It is an old, inactive village lot whose use has been discontinued. Many of the original settlers of Wales and the surrounding areas are buried here. It is considered one of the most haunted places in America. Reports of sightings include phantom dogs with red glowing eyes and the cries of the spirits of deceased babies.
Ky vend eshte bere nje prej vendeve me te famshme ne Shtetet e Bashkuara per shkak te aktivitetit paranormal shume te shpeshte qe ndodh aty. Njerezit vazhdojne te gjejne kocka ne cep te pellgut dhe vecanerisht mbas shirave te shumte. Shfaqjet e atyre qe do te beheshin mama jane te zakonshme neper varreze. Dhe me e tmerrshme akoma, jane pare shfaqje te bebeve qe zvariten neper guret e varreve. Edhe doktori vete eshte pare neper varreze dhe prane pemes ne te cilen ai vari veten. Gjithashtu eshte raportuar per nje zonje te veshur me te bardha (qe besohet te jete viktima e nje abortimi te deshtuar), e cila shetit neper varreze dhe neper token rreth e rrotull. Jane raportuar edhe aktivitete te tjera si; pika te ftohta, ndjesi te cuditshme, ndjesi sikur jeni nen vezhgim, sikur jeni te padeshiruar dhe madje raportohet te jene degjuar edhe ulerima apo qarje femijesh.Copyright © Just 4 Laugh.

Blog Archive

Powered by Blogger.