Raining Spiders In Brazil

Check out this incredible footage showing hundreds of arachnid spiders dangling from a massive web on a telephone line in the southern Brazilia town of Santo Antonio da Platina.
Një fenomen i çuditshëm ka habitur banorët e një qyteti të vogël në Brazil, teksa kanë parë se nga qielli binte një "shi i dendur" merimangash të vogla. Pamja e rrallë është kapur përmes një videoje amatore në Santo Antonio da Platina, një qytet rreth 250 milje në perëndim të Sao Paulo. Videoja është realizuar nga një 20 vjeçar, i cili rastësisht ndodhej natën jashtë, kur ka vënë re pamjen e pazakontë dhe ka vendosur ta filmojë. Përmes videos me pamje të zmadhuara që shihni më poshtë vihet re se si një koloni e vërtetë merimangash të vogla qëndrojnë pezull në qiell, pasi mesa duket kanë krijuar një rrjet gjigante.Copyright © Just 4 Laugh.

Blog Archive

Powered by Blogger.