A mysterious beast is terrorizing Ukraine


SOMALIA-FRANCE-HOSTAGE
Before I could recover from the end of the world and the invasion of vampires in Serbia last year, we found a new evil: appeared recently in Ukraine Tsoupakampra, the legendary mythical creature, who comes from South America. It seems that the Mayan curses continue to spread across the world.
For the uninitiated, the Tsoupakampra is a four-legged creature, something between a dog or coyote with prominent fangs and pig snout, which hails from Puerto Rico and chasing pets to suck their blood. A kind of vampire in the animal world. Naturally, the official zoology does not recognize it, just as type monsters or people Lochnes snow or Yeti.
Nuk arritem akoma te marrim veten pas fundit te shumeperfolur te botes dhe dyndjes se vampireve serbe ne vitin e kaluar, kur mbi koke na ra nje e keqe tjeter: pak kohe me pare ne Ukraine u shfaq Cupakabra - nje krijese mitike legjendare kjo me origjine nga Amerika Qendrore. Me sa duket, mallkimet e atdheut te civilizimit Maya po vazhdojne te perhapen ne mbare boten.
Nese dikush nuk e di, Cupakabra eshte nje krijese me kater kembe, njefare kryqezimi ne mes te qenit apo kajotes me catalle te medhenj dhe fecke derri e ardhur nga Porto Riko, e cila gjuan bagetine e shtepise dhe i thith gjakun asaj. Nje lloj vampiri ne boten e kafsheve. Natyrisht, qe nuk njihet kurrsesi nga zoologjia zyrtare, po ashtu si dhe Nessie apo Njeriu i debores (Yeti, Bigfoot).Copyright © Just 4 Laugh.

Blog Archive

Powered by Blogger.