Boy, 3, tells how he 'saw grandmother in Heaven' before being brought back from the dead after falling into pond

Paul Eicke: Claims he saw his great grandmother in heaven while he was clinically dead after falling into a pond

A boy of three claims he saw his great grandmother in heaven while he was clinically dead after falling into a pond.
Paul Eicke came back to life more than three hours after his heart stopped beating.
It is believed he was in the pond at his grandparents' house for several minutes before his grandfather saw him and pulled him out.
His father gave him heart massage and mouth-to-mouth during the ten minutes it took a helicopter to arrive.
Paramedics then took over and Paul was taken the ten-minute journey to hospital. Doctors tried to resuscitate him for hours. They had just given up when,
three hours and 18 minutes after he was brought in, Paul's heart started beating independently.
Professor Lothar Schweigerer, director of the Helios Clinic where Paul was taken, said: 'I have never experienced anything like it.
'When children have been underwater for a few minutes they mostly don't make it. This is a most extraordinary case.'

Në Foto: Paul (3 vjeç) duke luajtur në shtratin e tij në spital
Djali, i quajtur Paul, luante buzë një liqeni në pronësi të gjyshit të tij në Brandenburg, ku ai ra. Gjyshi i Paul-it e kishte gjetur trupin e tij në ujë pak më vonë dhe djali u transportua në spitalin Helios me helikopter.
Katër mjekë u përpoqën të ringjallin Paul-in për tre orë e 18 minuta, ata ishin duke ndaluar, kur zemra e tij filloi papritmas të rrah.
Besohet se uji i ftohtë në liqen ka ulur temperaturën e trupit Paul-it në 28C - nëntë gradë më poshtë se normalja 37C - e cilat ka ngadalësuar metabolizmin e tij dhe ka lejuar që trupi i tij të mbijetoi me pak oksigjen .
Kur Pauli u zgjua, ai u tha prindërëve të tij ai kishte qenë në "qiell me gjyshen Emmi ... Ajo më tha që të zbres menjëherë."
Nuk dihet se kur gjyshja e fëmijës ka vdekur, apo në qoftë se ata ishin takuar ndonjëherë.
 Për veç kësaj, Profesori Lothar Schweigerer nga spitali Helios tha se ai kurrë nuk kishte parë një rast të tillë gjatë 30 viteve sa është mjek.
"Mjekët e mi ishin shumë pranë për të thënë se" nuk mundemi më " pas dy orë presioni në gjoks," tha profesori Schweigerer në Sky News.
 "Ne menduam se djali kishte vdekur ... kur papritmas zemra e tij filloi të rrah përsëri ... Kjo ishte një mrekulli fantastike. Djali është i lumtur dhe i shëndetshëm..Kjo ishte një gjë e mrekullueshme. "
Copyright © Just 4 Laugh.

Blog Archive

Powered by Blogger.