17 Years Old, Nicole Delien Slept For 64 Days for Kleine-Levin ‘Sleeping Beauty’ SyndromeNicole Delian is tired of sleeping This 17-year-old teenager from North Fayette, Pa., has a rare condition called Kleine-Levin Syndrome -- or "Sleeping Beauty Syndrome" -- that makes her sleep 18 to 19 hours a day. And when she does wake up, she is often so tuckered out that she is in a sleepwalking state and doesn't remember doing basic things like eating, according to KDKA-TV.
Nicole Delian është lodhur nga gjumi Ky 17-vjeçar të riu nga North Fayette, Pa, ka një gjendje e rrallë të quajtur Kleine-Levin Sindromi - ose "Bukuroshja e Fjetur Sindromi" - që e bën gjumin e saj 18-19 orë në ditë. Dhe kur ajo bën të zgjoheni, ajo shpesh është tuckered mënyrë se ajo është në një gjendje të përgjumur dhe nuk mbani mend duke bërë gjëra themelore si hahet, sipas KDKA-TV.Copyright © Just 4 Laugh.

Blog Archive

Powered by Blogger.