Turkey Prime Minister Recep Tayyip Erdogan Protection Army

Turkish Prime Minister Recep Tayyip Erdogan is known as one of the world leaders with more bodyguards and sotisfukiar protection. Also known so far he has survived several attacks, most of which have never been officially released nor made ​​media headlines. In a video publikaur by IHA news agency, see how people at the same time stay close to Erdogan.
Kryeministri turk Rexhep Tajip Erdogan njihet si njëri ndër liderët botërorë me më shumë truproje dhe mbrojtje më të sotisfukiar. Gjithashtu dihet se deri më tani ai i ka shpëtuar disa atentateve, shumica e të cilëve asnjëherë nuk janë publikuar zyrtarisht e as që kanë bërë bujë mediatike. Në një video të publikaur nga agjencia e lajmeve IHA, shihet se sa veta njëkohësisht i rrijnë afër Erdoganit.
Copyright © Just 4 Laugh.

Blog Archive

Powered by Blogger.