Frightening mystery of Morrow Road

Near the city of Algonac, Michigan in the country there is an old, dirt road called Morrow Road. There are many, many stories of people's encounters with frightening figures throughout the years. This story took place back in the 1800s. It's about a young woman who searched frantically for her baby who had somehow wandered off from the house one cold, winter night. She never found it before she became lost in the woods and froze to death. There have been reports of people seeing a glowing woman walking along the side of the road. Others claim they have heard a baby crying out in the woods late at night, neon-green orbs that float through the woods and onto the road and chase people's cars before vanishing, inhuman screams in the woods, and people's cars breaking down for no reason. The legend is that if you park on the old bridge late at night and and honk your horn the woman will appear to see if you have her baby. The area is also known as an Indian burial ground which may also be the cause of the hauntings. My own experience was as scary as hell.
E vendosur ne Clay Township, Michigan, rruga e vjeter Morrow Road eshte e famshme per nje arsye shume te frikshme. Sipas historise, thuhet qe nje mama me femijen e saj jane zhdukur nga shtepia e tyre ne kete rruge. Ngjarja ka ndodhur ne fund te viteve 1800. Djali u zhduk papritur dhe shume shpejt edhe mamaja e tij u zhduk gjithashtu. Shume mendojne qe ajo ka vdekur nga nje vdekje e tmerrshme nderkohe qe kerkonte per djalin e saj. Ka shume njerez qe pretendojne qe fantazma e saj mund te shihet edhe sot e kesaj dite. Rruga rurale eshte e gjate 2.5 milje dhe deri ne kohet e fundit ajo ishte shume e piset dhe e paperdorur deri sa zona iu popullua serish me njerez. Ne 200 vitet e fundit ne te cilat kjo legjende per gruan dhe djalin e saj ka vazhduar, ngjarja eshte treguar ne disa variante te kesaj historie. Cdo variant ne fakt nuk ndryshon shume: - Ndodhi nje rrembim, qe ia mori femijen mamase nga duart - Nje shperqendrim i momentit i mamase dhe me pas ajo kupton qe djali i saj eshte mbytur dhe pasi gjen trupin e tij, ajo hidherohet dhe vret veten - Nje vjedhje ne shtepi; dhe ata ishin te vetmet viktima - Nje zjarr qe i mori jeten djalit dhe e ema u hodh ne zjarr per ta shpetuar - Nje nate e ftohte dhe me stuhi mund ta kete kapur djalin jashte shtepise dhe e njejta gje edhe me te emen nderkohe qe kerkonte per te - Nje vrases i lire e vret djalin dhe te emen qe kerkonte per te - Mamaja e kishte lindur djalin pa qene e martuar dhe nga turpi qe ajo ndiente per kete, ajo e braktis femijen jashte shtepise. Megjithate ndjenja e fajit e prek ate dhe kur ajo kthehet per te marre djalin, ai eshte zhdukur dhe kerkimet per te fillojne.Copyright © Just 4 Laugh.

Blog Archive

Powered by Blogger.