Clocks in Sicily Mysteriously Jump AheadSicilian digital clock owners will have to go back to old-fashioned timepieces, or they are destined to be 20 minutes early for all their appointments until the electrical variations can be accounted for. 

Ky eshte nje fakt i pamohueshem dhe qe deri tani nuk ka marre nje pergjigje perfundimtare.Ka rreth nje jave qe oret ne Catania, por edhe ne qytete te tjera shkojne rreth 20 min para.Oret ne Catania dhe ne disa qytete te tjera te Sicilise shkojne 20 minuta perpara.Sigurisht qe per ata qe e kane te zakonshme vonesen, kjo eshte nje gje e mire, mjafton qe vonesa e tyre te mos jete me shume se 20 minuta.Ky fakt ka perfshire vetem oret digitale.Ka shume spjegime, disa prej te cileve edhe fantazmagorike, flitet per shpirtera qe vijne nga pertej botes se te gjalleve.Me problemin jane duke u marre edhe kerkues te departamentit te inxhinerise elektrike te Universitetit te Catania-s, por edhe pse deri tani ka disa spjegime, duket se asnjera nuk eshte ajo e duhuraCopyright © Just 4 Laugh.

Blog Archive

Powered by Blogger.