TWINS ATTEMPT CINNAMON CHALLENGE!


Two charming twins Jack and Finn Harries have opened a channel on Youtube where I win the hearts of many teenagers, but also earn money from the millions of clicks on their videos. Their channel called "JacksGap" is in the form of a video blog where they publish part of their daily life. They are excellent students but for the moment they left school to devote more to this business. Their channel 114 most popular channel on YouTube with over 50 million views.
Dy binjakët simpatik Jack dhe Finn Harries kanë hapur një kanal në Youtube prej ku po fitojnë zemrat e shumë adoleshenteve por edhe po fitojnë para nga miliona klikime në videot e tyre. Kanali i tyre i quajtur "JacksGap" është në formën e një video blogu ku ata publikojnë pjesë nga përditshmëria e tyre. Ata janë nxënës të shkëlqyeshëm por për momentin kanë lënë shkollën për t'iu përkushtuar më shume këtij biznesi. kanali i tyre është kanali i 114 më i popullarizuar në Youtube me mbi 50 milion shikime.Copyright © Just 4 Laugh.

Blog Archive

Powered by Blogger.