Mumbai: Month-old baby boy stolen from Dadar railway station; act caught on CCTV

In yet another case of child theft from Mumbai, a month-old baby boy was stolen from the Dadar railway station on Saturday morning. The theft was caught on CCTV. The child was sleeping along with his mother and three-year-old sister on platform number 6 of Dadar railway station.
Siç do e shikoni dhe ju në videon që akb-observer.com ju paraqet, një burrë qëndron fillimisht pranë nënës që po fle me të dy fëmijët e saj, një vajzë dhe foshnja që i vodhën. Në një moment grabitqari shikon rreth e rreth nëse e shikon kush, ngrihet mbërthen fëmijën dhe ia mbath. Por, kamerat e sigurisë kishin regjistruar gjithçka dhe kështu pas padisë së nënës, polici është vënë në ndjekje të grabitësit për ta arrestuar atë dhje të gjendet fëmija!Copyright © Just 4 Laugh.

Blog Archive

Powered by Blogger.