Gone in 60 seconds - BMW thieves quick getaway

TWO Birmingham brothers are behind bars after West Midlands Police smashed a car theft racket which had netted them BMWs worth a quarter of a million pounds.
Dy vëllezër kanë mundur të vjedhin një makinë tip BMW për vetëm 20 sekonda dhe policia mundi ti arrestonte falë këtyre pamjeve të filmuara nga kamerat e sigurisë. Automjeti kushtonte jo pak por 250 mijë paund dhe lehtësia e vjedhjes mbetet e rrallë. Vëllezërit 22 vjeçari Ravinder dhe 20 vjeçari Ajay Soni, qe te dy nga Harborne të Birminghamit vodhën makinën dhe u arrestuan nga policia ndërsa tanimë përballen me dënim me burg.Copyright © Just 4 Laugh.

Blog Archive

Powered by Blogger.