Carlsberg puts friends to the test

A phone call in the middle of the night: your best friend is in trouble. Would you go out and help him? Carlsberg tests some friendships. What would your friends do? Are they true mates?
Është mesnatë dhe bie telefoni, nga ana tjetër e receptorit miku yt të thotë: “Më ndihmo se jam ngatërruar keq. Po luaj poker me disa tipa të rrezikshëm dhe u kam shumë borxh…!”.Copyright © Just 4 Laugh.

Blog Archive

Powered by Blogger.