Penis Stealing 'On The Rise' In African Countryside

Alternet's headline warns, "Penis Snatching on the Rise -- Africa’s Genital-Stealing Crime Wave Hits the Countryside." The story comes from UC Berkley anthropologist Louisa Lombard, who writes in Pacific Standard Magazine that reports of penis theft, typically confined to urban areas in West and Central Africa, have now spread to Tiringoulou, a "peanut-growing hamlet" in the Central African Republic that's "so small and poor it barely has a market." Though Lombard admits she has never witnessed someone's manhood getting snatched, she spoke with "several eyewitnesses" who assured her this crime is all too real. Some thieves are out to cash in on the "illicit and lucrative trade in organs," residents told Lombard. Reports of penis larceny are older than Christ. Harper's traces the first accounts of penis disappearance to China around 300 b.c., "when the mortal dangers of suo-yang, or 'shrinking penis,” were briefly sketched in the Nei Ching, the Yellow Emperor’s Classic Text of Internal Medicine." The last penis stealing incident to grab worldwide headlines also took place in China. In July, 2012, Fei Lin of Niqiao village was sleeping when thieves reportedly put a bag over his head and then cut off and took little Fei. Police suspected the heist was carried out by the jealous husbands of women Lin was rumored to have slept with.
Një titull tmerrues u paraqit në mediat amerikane. "Rrëmbyesit e penisëve në rritje - Krimi i Vjedhjes së organeve gjenitale në Afrikë është bërë hit". Këtë ngjarje e përcjellë antropologu amerikan Louisa Lombard, që shkruan për revistën Pacific Standard Magazine, ku raporton se vjedhja e organeve gjenitale mashkullore në zonat urbane të Afrikës qëndrore dhe Perëndimore tani më është përhapur edhe në Tiringoulou, një zonë e vogël dhe shumë e varfër. Ajo në raportin e saj përcjellë thëniet e disa dëshmitarëve okularë të cilët i kanë thënë se ky është një krim shumë real. Këtë e bëjnë disa hajna që më pas merren me tregtinë e paligjshme me organe njerëzore, thotë Lombard. Historia e vjedhjes së organeve gjenitale mashkullore është shumë e larshtë, bile qysh para erës sonë. Historia shënon zhdukjen e organeve gjenitale mashkullre në Kinë 300 vjet para erës sonë, kur "rreziqet mortore të Suo-yang ose "tkurrja e penisit" shkurtimisht është përmendur në Nei Ching të mjekësisë interne të Periudhës klasike të Perandorisë Kineze. Incidenti i fundit i vjedhjes së organit gjenital mashkullorë gjithashtu është shënuar në Kinë në korrik të vitit 2012, kur Fei Lin nga fshati Niqiao duke fjetur hajnat i kanë vendusor një thes mbi kokë dhe ia kanë prerë dhe grabitur organin gjenital. Policia në këtë rast dyshonte se rastin e kanë kryer disa burra xhelozë të cilët kanë dyshuar se gratë e tyre kanë pasur marrëdhënie me LinCopyright © Just 4 Laugh.

Blog Archive

Powered by Blogger.