Wife of footballer Zhirkov: there is money - do not mind - Inna Zhirkov - Kaliningrad model

Wife of footballer Zhirkov: money is - do not mind (Video) It would be interesting also to listen to her husband. Here's who have told us about the planets of the solar system. But the athletes on this usually do not ask, just make fun of female models. In general, football and beauty - a classic. They always have something to talk to each other. He told her: "Beee", she replied: "Meee". Not burdened with intelligence and happy. Inna Zhirkov - Kaliningrad model. But we well know it as the wife of the player of the national football team and the club, "Anji" by Yuri Zhirkov. From age 14, she engaged in the modeling business, became "Miss Kaliningrad", was at the time to participate in the contest "Miss Russia", but fell ill and dropped out. And now - won the "Mrs. Russia" - 2012.
Ina Zhirkova, Miss Rusia iu deshtë që ta kthejë kurorën pasi që nuk ishte e aftë që të përgjigjet në disa pyetje të thjeshta. Bukuroshja ruse nuk ka ditur të përgjigjet në pyetjen në lidhje me letërsi, ndërsa nga kur u pyet se "A sillet Toka rreth Diellit, apo e kundërta?",bukuroshja është përgjigjur gabimisht. "Dielli sillet rreth Tokës", pastaj është pyetur përsëri se a është përgjigja përfundimtare, ajo u hutua dhe përsëri tha se Dielli sillet rreth Tokës. E gjithë bota u shokua nga përgjigja e dhënë nga bukuroshja dhe për këtë arsye ajo u deshtë që të kthejë kurorën dhe të tërhiqet nga gara. Ajo në fund u shpreh se nuk është mërzitur fare dhe se nuk është fundi i botës. Ka thënë se është tepër e lumtur me burrin e saj, futbollistin Juri Zhirkov dhe me dy fëmijët e tyre.Copyright © Just 4 Laugh.

Blog Archive

Powered by Blogger.